top of page

KUNDESERVICE

 • Hvordan fungerer Keylessprotector?
  Keylessprotector er en elektronisk enhed, hvis formål er at sikre nøglen mod biltyveri ved hjælp af "kuffert-metoden". De vigtigste fordele ved Keylessprotector inkluderer: - Det aktive system beskytter automatisk nøglen, når du forlader køretøjet, så du ikke behøver at huske at aktivere sikkerheden. - Installation af Keylessprotector kræver ikke autoriseret adgang til din bils sikkerhedssystem og det er lige så nemt at installeretr som at udskifte batteriet i din fjernbetjening. Endvidere mister du heller ikke garantien på din bil. - Simeplt at benytte, bare dobbelttap på nøglen i lommen eller tasken og din fjernbetjening er igen aktiv. Herved går vi ikke på kompromis med den konfortable benyttelse af keyless entry fiunktionen - Dette er den første patenterede løsning i verden. Se under "Hvordan fungerer det" i topmenuen - der er en udførlig beskrivelse af hvordan Keylessprotector fungerer.
 • Er Keylessprotector sikker at bruge?
  Brug af Keylessprotector er helt sikker og vil ikke skade hverken dig, din bil eller fjernbetjening.
 • Slukker Keylessprotector bilen mens jeg kører?
  Nej, det kan den ikke. Endvidere er nøglen aktivt i al den tid du kører i bilen.
 • Min bil er ikke blandt optionerne?
  Keylessprotector er baseret på batteritypen CR2032/CR2025 som sidder i mange bilnøgler. Dette gør beskyttelsen velegnet til næsten alle bilmærker! Hvis dit bilmærke ikke er på listen, skal du vælge andre! Angiv batteritypen, når du bestiller, så finder vi den rigtige løsning.
 • Holder min bil fabriksgarantien ved brug af Keylessprotector?
  Ja. Brug af Keylessprotector har ingen indflydelse på bilproducentens garanti og er derfor sikker at bruge.
 • Har Keylessprotector indvirkning på batterilevetiden?
  Med Keylessprotector installeret i fjernbetjeningen påvirker det IKKE batterilevetiden. I nogle tilfælde forlænger det batterilevetiden, fordi batteriet bliver afbrudt når nøglen ikke bruges og dermed ikke er aktiv hele tiden.
 • Kan jeg installere Keylessprotector selv?
  I top menuen, under installation, kan du se mange bilmærker repræsenteret med en installations video. Det er næsten lige så let at installere som at udskifte batteriet.
 • Hvordan installerer jeg knapcelle batteriet?
  Når du installerer det nye batteri, er det vigtigt, at du ikke rører polerne. Fingeraftryk på plus- og minussiden får batteriet til at fungere mindre godt. Hold derfor altid knappeceller på siderne. Se under "Installation" for præcis dit bilmærke, hvorledes Keylessprotector installeres. Vi tilbyder installation i begge nøgler for kr. 349,-
 • Har jeg brug for en Keylessprotector i begge nøgler?
  Hver nøgle, der hører til din bil, bør have sin egen Keylessprotector. Se prisen under "KØB" for sæt pris (anbefales).
 • Hvordan køber jeg Keylessprotector?
  I topmenuen under "KØB" udfylder du formularen med dine oplysninger. Venligst vær sikker på at du taster korrekte oplysninger i formularen. Sæt flueben i de valg du ønsker at købe og tryk "Send bestilling". En kvitteringsmail bliver sendt til dig som ordrebekræftelse. Vi modtager en tilsvarende mail med din ordre. Når vi har modtaget denne og din betaling, sender vi varen. Forvent ca. 72 timers levering fra modtaget betaling.
 • Hvordan betaler jeg mit varekøb?
  Når din ordre er modtaget, kan vi se hvad du har bestilt. Pt er det ikke muligt at udføre med dankort betalinger. Vi modtager betalinger via bankoverførsel på konto i Nykredit reg. 5474 og konto 0936347 eller Mobilpay på nr. 22222005. Når betalingen er modtaget sender vi varen. Vi forventer det bliver muligt at betale med kort inden for kort tid.
 • Leveringstid?
  Vi leverer med Post Danmark som pakke (Track'n'Trace). Pakken plejer at blive leveret inden for 72 timer fra bestilling/betaling.

SKRIV EN BESKED TIL OS

Tak for din besked!

bottom of page